Coaching en hybride coaching !

Coaching is er voor jou!

Coaching is erg persoonlijk en gericht op je persoonlijke ontwikkeling als professional en als mens. Wij zijn beide professioneel opgeleid tot coach en hebben veel ervaring opgebouwd met een breed én specifiek spectrum coachvragen.

Momenteel is e-coaching actueel in de context van Covid 19. E-coaching is een vorm van coaching op afstand via beeld, geluid en Whatsapp en kan erg effectief zijn. Wij werken met allerlei blended coach vormen waaronder persoonlijke coaching, e-coaching, coach huizen en wandelcoaching.

Hoe werkt dat? Allereerst gaat het erom dat je de coach vindt die bij je vraag en situatie past. Een coach die past en je vertrouwt als coach. De coach doorgrondt met jou je coachvraag en bepaalt samen met jou hoe deze echt betekenisvol voor je kan zijn. Uiteraard bespreken we dit vooraf tijdens een kennismakingsgesprek.

Daarna bespreken we samen een coachtraject. De coach legt je een coachtraject voor met als uitgangspunt je ontwikkel- en groeidoelen en de methodiek van coachen waarmee we samen aan de slag gaan. Daarin zijn verschillende opdrachten opgenomen evenals evaluatie- en feedback momenten.