Wie zijn wij?

Veerkracht Consultancy & Coaching is gevestigd in Noord Nederland en heeft zich toegelegd op het verbinden van medewerkers, teams en leidinggevenden aan de dynamiek van in- en externe veranderingen. Wij begeleiden directies en management met het ontwikkelen van passend leiderschap en teamontwikkeling. We werken op basis van de specifieke vraag of problematiek van onze klant. Veerkracht werkt samen met verschillende partners in coaching. Met onze verschillende expertise en ervaring zijn we in staat om over met vrijwel iedere vraag mee te denken.

Coachen is een vak en vereist deskundigheid in het coachen van mens en organisatie! Dit kan in onze visie alleen maar succesvol zijn als de coach ook meer is volgroeid als mens.

Veerkracht heeft o.a. ervaring in het coachen en trainen van ondernemers, partners in maatschappen, leidinggevenden, managementteams, managers, DGA’s, teams, medewerkers en netwerken . Ook hebben we ruime ervaring met StartUps, ZZP-ers en jonge ondernemers die we begeleiden met bedrijfskundige en organisatorische vraagstukken.

We zijn zo goed als onze laatste opdracht! Onze duurzame aanpak en bekwaamheid bewijst zich al jaren in de bancaire branche, automotive, zakelijke dienstverlening, hoger onderwijs, zorg en overheid.

Onze jarenlange expertise en ervaring met het begeleiden van verandertrajecten, organisatie ontwikkeling, coachen van leidinggevenden en teamontwikkeling hebben ertoe geleid dat wij met Veerkracht Consultancy & Coaching organisaties daadwerkelijk kunnen ondersteunen in het realiseren van beoogde verandering door passende en resultaatgerichte interventies.

Wil je daadwerkelijk verandering bereiken, neem dan contact met me op zodat we samen kunnen afstemmen.

 Bert Tillema

Coach & consultant                                                                       

bert@vcc-veerkracht.nl    

KvK: 75497778